Vikar receptionist

Er vikarer den rigtige løsning for dig og din virksomhed, så er din reception altid i trygge hænder med The Bell. Jeg sikrer, at du hver gang får en vikar, der allerede kender din virksomhed og arbejdsgangene i receptionen ned til mindste detalje. Jeg både rekrutterer og oplærer nemlig de vikarer, der bliver tilknyttet din virksomhed, så de kender rutinerne og ved, hvad de skal gøre, fra det øjeblik de træder ind af døren.

Fleksibel og hurtig

Du kan trække på os, ligeså ofte du har behov. Ring om morgenen og være sikker på at have en erfaren receptionist allerede fra morgenstunden. Det giver tryghed i tilfælde af pludselig sygdom og ekstra travlhed.

Fast aftale, fast pris

Med en vikar receptionist fra The Bell har du og din virksomhed altid en erfaren hjælp lige ved hånden og slipper for at skulle bruge interne ressourcer og dyre panikløsninger. Vi aftaler en fast pris, så du altid ved, hvad du kan regne med.

Jeg har været ansvarlig for rigtig mange receptioner i virksomheder, der ønsker at frigøre ressourcer for bedre at kunne holde fokus på det, de er bedst til. Jeg har hjertet med i alt, hvad jeg gør. Overskud, overblik og blik for detaljer er et naturligt gen i mig.

Fast receptionist

Her bliver din reception drevet med både hjerte og sikker hånd – og naturligvis i tråd med din virksomheds ønsker og værdier.

Vikar receptionist

Jeg sikrer, at du hver gang får en vikar, der allerede kender din virksomhed og arbejdsgangene ned til mindste detalje.

Bliv receptionist hos The Bell

Bliv receptionist

Som receptionist i The Bell bliver du set og værdsat. Jeg lægger stor vægt på at mine ansatte indeholder følgende værdier: Pålidelig, loyal, stabil og empatisk.