Fast receptionist

Som receptionist i The Bell bliver du set og værdsat. Du vil de fleste dage opleve en fleksibel hverdag, hvor du ofte vil skulle arbejde selvstændigt med masser af frihed under ansvar. Jeg lægger stor vægt på at mine ansatte indeholder følgende værdier: Pålidelig, loyal, stabil og empatisk.

Hvis du vil yde den bedste service

Måske er du ny i faget? Måske har du masser af erfaring? Måske har du brug for mere fleksibilitet i din hverdag? Det vigtigste for mig er, at du har empati for andre mennesker, og at det føles helt naturligt for dig at yde den bedste service.

Lær alt om receptionsservice i særklasse

Kontakt mig og fortæl lidt om dig selv. Hvis vi er det rigtige match, tager jeg dig under mine vinger og lærer dig om alt om receptionsservice i særklasse med The Bell.

Jeg har været ansvarlig for rigtig mange receptioner i virksomheder, der ønsker at frigøre ressourcer for bedre at kunne holde fokus på det, de er bedst til. Jeg har hjertet med i alt, hvad jeg gør. Overskud, overblik og blik for detaljer er et naturligt gen i mig.

Fast receptionist

Her bliver din reception drevet med både hjerte og sikker hånd – og naturligvis i tråd med din virksomheds ønsker og værdier.

Vikar receptionist

Jeg sikrer, at du hver gang får en vikar, der allerede kender din virksomhed og arbejdsgangene ned til mindste detalje.

Bliv receptionist hos The Bell

Bliv receptionist

Som receptionist i The Bell bliver du set og værdsat. Jeg lægger stor vægt på at mine ansatte indeholder følgende værdier: Pålidelig, loyal, stabil og empatisk.