Fast receptionist

Vælger du og din virksomhed en løsning med fast receptionist, bliver din reception drevet med både hjerte og sikker hånd – og naturligvis i tråd med din virksomheds ønsker, værdier og behov. Det betyder, at du altid har ro i maven samtidig med, at der bliver mere overskud til andre opgaver og frigivet interne ressourcer.

Tryghed under mine vinger

Jeg både rekrutterer og oplærer jeres receptionist plus 1 til 2 vikarer, så receptionen hele tiden er fyldt med nærvær, omtanke og dygtige medarbejdere. Det betyder, at der er altid er ledige hænder, som kender arbejdsgangene i receptionen, så intet overlades til tilfældighederne, og alle føler sig trygge.

Ingen økonomiske overraskelser

Med en fast receptionist fra The Bell ved du altid, hvad du betaler for. Sammen aftaler vi en løsning og en fast pris, der passer til din virksomheds behov og ønsker. Hver måned modtager du en faktura på den aftalte pris. Det betyder ingen personaleudgifter til løn og ferie – og ingen økonomiske overraskelser. Oplæring af receptionist og vikarer er også en del af aftalen, som oftest kan opsiges med 3 måneders varsel.

En bred vifte af services for din virksomhed

Vores receptionister kan sørge for alt – lige fra modtagelse af gæster, telefonomstilling, parkeringstilladelser, bestilling af kontorartikler og håndtering af frokost til booking, opdækning, forplejning og koordinering af møder og konferencer, opdatering af intranet mv. Lad os sammen finde den bedste løsning for dig og din virksomhed.

Jeg har været ansvarlig for rigtig mange receptioner i virksomheder, der ønsker at frigøre ressourcer for bedre at kunne holde fokus på det, de er bedst til. Jeg har hjertet med i alt, hvad jeg gør. Overskud, overblik og blik for detaljer er et naturligt gen i mig.

Fast receptionist

Her bliver din reception drevet med både hjerte og sikker hånd – og naturligvis i tråd med din virksomheds ønsker og værdier.

Vikar receptionist

Jeg sikrer, at du hver gang får en vikar, der allerede kender din virksomhed og arbejdsgangene ned til mindste detalje.

Bliv receptionist hos The Bell

Bliv receptionist

Som receptionist i The Bell bliver du set og værdsat. Jeg lægger stor vægt på at mine ansatte indeholder følgende værdier: Pålidelig, loyal, stabil og empatisk.